Menükínálat

Kattints a képre
Kattints a képre
Kattints a képre

Menüsor

 

Menü I.

Bükkerdei fenyőmagos vadpástétom mézdinnyés kanapén csipkeízzel

Pulykamell brokkolis libamájpürével töltve sörtésztában sütve zöldségfelfújttal, petrezselymes hordóburgonyával, supreme mártással

Eperhabos palacsinta mogyorós csoki öntettel, eper chatnival

Menü II.

Currys jércesaláta koktél garnelarákkal, fűszervajas pirítóssal

Bélszín steak Rossini módra párizsi virágárúslány módra

Őszibarack charlotte mascarpone habbal, marcipán krémmártással

Menü III.

Skót vadlazac kapros cukkinisalátával, tejszínes tormával kaviáros krutonnal

Roston sütött borjúérmék mulard kacsamájjal, grillezett zöldségekkel, erdei gombakrémmártással

Posztobágyi puding rumos puncsmártással, csokoládés pralinevel

Menü IV.

Vaddisznósonka fűszerkéregben tokaji aszuban fürdetett sárgadinnyével

Csáky töltött jércemell tricolor vajas galuskával

Joghurtos erdei gyümölcsdesszert vörösboros kékáfonya mártással

Menü V.

Tojássteak pápai sonkafelfújttal pezsgős sajtmártással parmezán chips-szel

Rózsaszínre sütött fűszeres pecsenyekacsamell burgonya rakottassal, gesztenyés lilakáposztás rétessel, mézes sült almával.

Csokoládé-mousse mogyoró parféval, cherry meggymártással

Menü VI.

Parajos balatoni fogasrolád lazaccal göngyölve, ínyenc salátával, kaviáros mártással ropogós magvas sós stanglival

Hálóban sült mangalicaszűz libamájjal töltve, zöldségsteakkal, parmantiere burgonyával, konyakos zöldborsmártással

Tokaj parfé marcipános aszumártással

Menü VII.

Séf salátakoktél fűszervajas pirítóssal

Újházi tyúkhúsleves csészében

Borjúpaprikás tojásos galuskával, tejfölös uborkasalátával

Gavallér palacsinta flambírozott gyümölcsökkel, vanília fagyival, pirított mandulaszórással

Menü VIII.

Húsleves háziasan

Vörösboros tüzes kakaspörkölt erényével, gombás túrógombóccal, zöld levelessalátával

Mákos Lütyü fagyival csurgatott akácmézzel

g

Menü X.

Baracskai halbatyu rizlingmártással, párolt zsenge zöldségekkel, vajas petrezselymes hordóburgonyával

Ünnepi gyöngyöző húsleves lúdgége tésztával

Bélszín steak Mathias Rex módra

Magyar rétesízelítő meggy öntettel

Kávé

Menü XI.

Hideg fogas mignon vitaminsalátával, gribiche mártással

Gemenci tárkonyos szarvas raguleves illatos erdei gombákkal

Tanyasi töltött pulyka a pácban vajban párolt zöldségparádéval, brokkolis burgonyapürével

Kalocsai rétes-béles madártejben fürösztve, gyümölcsökkel ékesítve

Menü XII.

Kakaspörkölttel töltött palacsinta tejszínes paprikás mártással, erdei gombaraguval

Grillezett ökörbélszín kardra fűzve császárszalonna kalodában borsvarázs fűszervajjal, színes zöldségekkel, hamuban sült fóliás burgonyával fokhagymás-kapros joghurttal megöntve

Mandulás túrógombóc eper-tükrön

Vacsoraestre menüajánlat

Hideg ízelítő

  • Bugaci libamájparfé
  • Füstölt mangalicacsülök galantin
  • Balatoni fogasrolád lazaccal torma moussal
  • Gyümölcsös pulykatekercs
  • Séfsaláta koktél fürjtojással

Köntösben sült szűzpecsenye konyhakerti zsenge zöldségparádéval, francia rakottburgonyával, vörösboros bíborkörtével burgundi mártással

Séf-mester gavallér palacsinta (áfonyás túróval, rumos gesztenyével göngyölt palacsinta, rubin gyümölcsmártással, csokoládé öntettel, tejszínhabbal, fagyival, zöldmentával ékesítve)

Gourmet Menü I.

Konyakos mulard kacsamáj terrine

Füstölt lazactányér avokádóval

Gyümölcsös pulykarolád kék áfonyával, mangalicacsülök galnatine tejszínes tormával

Zöld leveles salátacsokor balsamiko ecetes vinaigrettel

Fácán erőleves rákgombakrémes stanglival, zöldségjulianneval

Rózsaborskéregben sült vaddisznókaraj majorannás burgonya rétessel, almás-vörösboros párol lilakáposztával

Csokoládés amarettó tortlett gyümölcsökkel, tejszínhab koronával, karamellel ékesítve

Kávé

Gourmet Menü II.

Hideg ízelítő tányér:

  • Saláta ikebana fetával, olivával, balsamecetes vinaigrettel
  • Libatepertő-tatár pirítóssal, füstölt libamellel
  • Jércegalantin Waldrof-salátával

Leves:

  • Ünnepi gyöngyöző húsleves csészében

Bőségtál Séf-Mester módra

  • Szűzpecsenye baconszalonna-kalodában sütve
  • Töltött pulykamell
  • Betyárnyárs
  • Libamájparféval töltött, rántott gombalabdák
  • Bundázott zöldségek finom körettel, ínyenc raguval, konyhakerti salátákkal

Desszert:

  • Kalocsai rétes-béles madártejben fürösztve, gyümölcsökkel, fagyival, tejszínhabbal

Gourmet Menü III.

Hideg előétel

  • Gourmet salátakoktél fűszeres, vajas cibattával

Leves

  • Brokkoli "capuccino" leves ropogós, sajtos stanglival

Főétel

  • Szárnyasokból készült ízelítő tál
  • Jércemell konyakos libamájpürével töltve
  • Narancsos pecsenyekacsa
  • Göngyölt falusi pulyka vajban párolt zöldségparádéval, burgonyapürével

Desszert

  • Csokis "csábítás" egzotikus gyümölcsökkel

 

 

Várjuk szíves megrendelésüket!

 

<< Vissza a kezdőoldalra